Analiștii IDC au lansat o revizuire a pieței dispozitivelor purtabile pentru trimestrul al treilea din 2018. Livrările de brățări de fitness, ceasuri inteligente și alte gadgeturi au ajuns la 32 de milioane, ceea ce reprezintă cu 21,7% mai mult decât rezultatele din aceeași perioadă a anului trecut.
Планшеты являются устройствами достаточно специфического свойства и могут прийтись к месту далеко не в каждом доме. Для многих пользователей до сих пор остается секретом, что же хорошего другие находят в помеси растянутого смартфона и ноутбука без клавиатуры. Такую позицию разделяют очень многие, а потому спрос на «таблетки» неизменно падает год от года, вынуждая производителей отказываться от идеи их выпуска. Но только не Apple. Компания из Купертино смогла не только продержаться на этом рынке почти десять лет, но и, предотвратив падение продаж, выйти на весьма ощутимый рост.

În ciuda tuturor avantajelor incontestabile ale camerei din a treia generație de fundal Pixel, unul dintre ele are un dezavantaj serios. Pe forumul oficial Google, puteți găsi o mulțime de reclamații ale utilizatorilor cu privire la agitarea aparatului foto fără un motiv aparent.
Pentru a arăta vizual modul în care camera tremură în realitate, am filmat un videoclip scurt în care smartphone-ul este fixat, dar imaginea de pe ecran vibrează.
Aceasta este o problemă hardware și aspectul companiei nu a putut fi evitat în Google Pixel 3, în timp ce Pixel 3 XL nu a fost detectat.
Până în ziua de azi, Samsung folosește soluțiile ARM - Mali ca accelerator video în cipurile sale proprii. În ceea ce privește performanțele inferioare chips-urilor grafice Adreno de la Qualcomm, care nu se potrivesc cu gigantul sud-coreean.
S-a zvonit că Samsung s-a gândit la proiectarea propriului controller grafic, dar până astăzi nu a ieșit. În urmă cu câteva luni, gigantul sud-coreean și AMD au anunțat un acord pe termen lung în domeniul creării de acceleratoare video mobile de înaltă performanță cu tehnologia AMD Radeon.

Опрос

Оцените работу движка

Другие опросы...