Всё, что известно про iPhone 11 на сегодняшний день.
iPhone 11 (он же iPhone XI) — еще неанонсированный новый смартфон Apple образца 2019 года. Дата презентации iPhone 11 – 10 или 11 сентября 2019, уточнение будет чуть позже. Дата выхода iPhone 11 — 20 сентября 2019 года. До презентации смартфона осталось уже совсем немного, поэтому о грядущей новинке есть много проверенной информации. Собрали все, что известно про новый iPhone 11 в рамках одной статьи.
În ciuda faptului că noile căști wireless Apple AirPods au trecut deja certificarea Bluetooth, iar persoanele din interior au prezis că vor fi lansate în curând, a venit decembrie - și încă nu există produse noi. Analistul Ming-Chi Kuo (Ming-Chi Kuo) a spus că anul acesta, cu siguranță, nu ar trebui să aștepte.
Analiștii IDC au lansat o revizuire a pieței dispozitivelor purtabile pentru trimestrul al treilea din 2018. Livrările de brățări de fitness, ceasuri inteligente și alte gadgeturi au ajuns la 32 de milioane, ceea ce reprezintă cu 21,7% mai mult decât rezultatele din aceeași perioadă a anului trecut.
În urma curelelor pentru Apple Watch și carcasele pentru iPhone XS și XS Max, Apple a lansat în sfârșit primul accesoriu de marcă pentru iPhone XR „buget”.
Și ce este?
Acesta este un caz obișnuit de protecție, și nici măcar colorat, ca „frații mai mari”. Potrivit producătorului, o copertă transparentă poate oferi o protecție suplimentară și poate accentua colorarea iPhone XR. Din fericire, el are o mulțime de flori - șase opțiuni pentru fiecare gust.

Nu numai Huawei încearcă să repete succesul AirPods. Potrivit cunoscutului analist Ming-Chi Kuo, Google și Amazon pregătesc, de asemenea, analogii cu căștile wireless ale Apple.
La ce sa te astepti?
Conform prognozelor experților, Google și Amazon vor lansa analogi ai AirPods în a doua jumătate a anului 2019 și vor avea timp să vândă 10-20 de milioane de perechi de căști până la sfârșitul acelui an. În mod curios, companiile vor avea furnizori comuni - Unitech este responsabilă pentru producția piesei electronice, iar Goertek va fi responsabilă de montaj.

Опрос

Оцените работу движка

Другие опросы...